• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Capsules Attikan - India

€4,80
Vanaf nu kan je genieten van onze koffie in biologisch afbreekbare capsules!
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Capsules Attikan - India

PRODUCTINFO

Voor deze capsules gebruiken wij dezelfde koffie als onze verpakkingen in bonen. Deze capsules zijn bovendien 100% biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik bij het groenafval gesorteerd worden.

Inhoud: 10 capsules

INFORMATIE OVER DE KOFFIE

Attikan Estate ligt op de Biligiri Ranjan Hills of “white hills”, deze benaming komt van de mist die hier hangt. De plantage is de hoogst gelegen in India: de ideale omstandigheden om koffie met onwaarschijnlijke smaken te ontwikkelen. Leuk weetje: deze plantage ligt middenin een tijgerreservaat! Verder zorgt deze boerderij ook goed voor iedereen: ze geloven heel erg in sociaal beleid en bieden gratis medische faciliteiten, verblijf en educatie aan hun plukkers en hun kinderen. Bovendien is alles wat ze doen met zorg voor de natuur.

WAAROM WE DEZE UITGEKOZEN HEBBEN?

Voor deze koffie trokken we bewust naar India, het land dat bekend staat om zijn koffies met kruidig profiel. We zijn heel fier op deze samenwerking omdat het niet eenvoudig is om speciality koffie in India te vinden. Bovendien vinden we het fantastisch hoe ze bezig zijn met het welzijn van de plukkers en de natuur!

 

 

Nespresso© is a registered trademark of Société des Produits Nestle S.A. Cuperus is not associated with Société des Produits Nestle S.A.