• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Comandante American Cherry handmolen

€250,00
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Comandante American Cherry handmolen

PRODUCTINFO

De handmolen van Comandante biedt een breed scala aan slijp-, stabiele en verfijnde ontwerpen met materialen van topkwaliteit. De maalschijven zijn het resultaat van onderzoek en de implementatie van verbeteringen aan de vorige versie van de molen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal versterkt met stikstof. Hun scherpe randen en uitstekende stabilisatie zorgen voor soepel en gelijkmatig malen van bonen, terwijl het behoud van de laag blijft.

De maalinstelling wordt geregeld met een handige knop die zich onder de maalschijven bevindt. De effecten zijn uiterst bevredigend, zowel tijdens het malen voor de alternatieve methoden als voor espresso, wat het apparaat uniek maakt in vergelijking met andere handmatige slijpmachines. Bovendien zijn de bramen vanwege de fysische en chemische eigenschappen neutraal wat betreft het effect op de smaak van koffie.

Comandante is ook een uniek ontwerp. Het gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak. Het de molen is gemaakt van roestvrij staal en bedekt met een dunne laag houtfineer. Comfortabele geprofileerde handgreep afgesloten met eiken handgreep. De koffietank en de extra tank zijn gemaakt van dik glas en bevatten elk 40 gram koffie. Het plastic dat in de productie wordt gebruikt, is 100% voedselveilig.