• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KickCancer - Sitio Ondas Da Serra

€9,95
Met deze limited edition koffie steun je KickCancer, een Belgische stichting met een fantastisch mooie missie: alle kinderen met kanker genezen!
Levertijd 2 - 3 dagen
Kies je maalgraad
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
KickCancer - Sitio Ondas Da Serra

Drink it for the kids

Coffee by Cuperus - Powered by De'Longhi. Met deze limited edition koffie steun je KickCancer, een Belgische stichting met een fantastisch mooie missie: alle kinderen met kanker genezen. Nieuwe behandelingen vinden, bestaande behandelingen verbeteren, niet alleen door onderzoek te financieren, maar ook door reglementaire en culturele obstakels te verwijderen, de juiste spelers te verbinden en patiënten een stem te geven.

Naar aanleiding van de jaarlijkse RUN TO KICK Family Run die op 25 september plaats zal vinden, zet de Italiaanse koffiespecialist De’Longhi samen met koffiebranderij en -bar Cuperus de schouders onder het sponsoren van een extra goede koffie. De volledige opbrengst van elk zakje koffiebonen gaat integraal naar KickCancer, om innovatief onderzoek naar kinderkanker te financieren. Genieten van een heerlijk kopje zwart goud terwijl je kinderkanker een trap geeft, wat is er nog beter?

De koffie

Toen Arthur Moriconi de Sitio Ondas Da Serra boerderij overnam, zag hij een volledig duurzame, ecologische en organische farm voor zich. Vandaag zitten ze in de laatste stappen om het Braziliaanse organisch certificaat te ontvangen.

Dit kleine lot van Catuaí vermelho IAC 144 is een natural die gedroogd werd op grote betonnen terrassen. Verwacht een zachte Braziliaanse koffie met nootachtige highlights en fruitige toetsen.