• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SCA koffieopleiding: barista skills

SCA koffieopleiding: barista skills

Heeft u altijd al eens een koffieopleiding willen volgen? Dan is nu uw kans! Bij cuperus kunt u een interessante koffieopleiding volgen waarin u opgeleid wordt tot een echte koffiekenner. Lees snel verder en kom te weten wat deze opleiding inhoudt. Bent u overtuigd? Schrijf u dan vandaag nog in!

Een koffieopleiding volgen bij onze koffiezaak

Cuperus is niet alleen een koffiegroothandel. Wij bieden immers ook verschillende interessante opleidingen aan. Onze koffieopleiding bestaat uit een module met drie verschillende kwalificatieniveaus en is voor mensen die de vaardigheden om een molen af te stellen, espresso te maken en melk op te schuimen voor cappuccino’s onder de knie willen krijgen. Deze module geeft u een dieper begrip van koffie en bouwt uw praktische vaardigheden met betrekking tot melk en latte art helemaal op. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan gezondheid, hygiëne, klantenbenadering en bedrijfsvoering. Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon duurzame koffie of andere koffie kopen.

Schrijf u nu in voor onze koffieopleiding

Krijgt u graag nog meer informatie over onze koffieopleiding? Of wilt u zich liever meteen inschrijven? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3 233 25 89 of door een e-mail te sturen naar [email protected], maar u bent ook steeds welkom in onze koffiebar in Antwerpen. Wij kunnen niet wachten om u de kneepjes van het vak te leren tijdens deze opleiding.