• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Theelandschap

Je favoriete thee vinden is niet altijd zo eenvoudig. Daarom ontwikkelden wij een theelandschap dat je de weg wijst doorheen jouw theebeleving.

OVER ONS LANDSCHAP

Dat betekend dat elke thee in ons portfolio een kleur en een smaakthema toegekend krijgt.

Dit staat je toe om vlot te veranderen van thee binnen hetzelfde smaakprofiel. Ongeacht of het nu groene, witte of zwarte thee is. We onderscheiden volgende smaken: ziltig, aards, rokerig, notig, fruitig, vegetaal of floraal. Zo gaat u misschien eens een nieuwe thee kunnen ontdekken die u anders nooit zou uitgekozen hebben. Bovendien scheppen we een duidelijke verwachting van de thee en we hopen daarmee de keuze voor u wat te vergemakkelijken.

OVER KWALITEIT

Onze labels zijn een leidraad voor verschillende kwaliteiten. Dat thee niet zomaar naar thee smaakt wisten we al lang. Daarom hebben wij samen met onze theesommelier voor u een aantal thee's geselecteerd deze worden de specialty thee's genoemd. Bij deze selectie vinden we traceerbaarheid, puurheid en eerlijkheid een must. Uiteraard zijn er nog steeds de klassiekers! Voor ieder wat wils!

OVER SOORTEN

Elke thee krijgt een kleurcode die gekoppeld is aan verschillende theesoorten nl. groene thee, witte thee, zwarte thee, donkere thee, oolong thee, kruiden thee of vruchtenthee.

OVER ONZE VERPAKKING

Voor het design van onze labels hebben we gekozen om de kleurcodes en de smaaktonen uit het theelandschap te combineren. Op elk etiket staat een kleurcode die de theesoort weergeeft en een tekening die de bijhorende smaak weergeeft.

Het materiaal van onze verpakking is ondoordringbaar door licht en de ziplock werkt al barrière tegen lucht waardoor je thee in de verpakking langer vers blijft.