• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie kopen

Koffie kopen

Online verse koffie kopen, dat doet u met een gerust hart in onze webshop. Wij zijn gepassioneerd door koffie en laten u graag onze passie voelen. U bent steeds welkom bij ons om te genieten van een kopje koffie. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en welke koffie u online kunt kopen bij ons.

Online de lekkerste koffie kopen

Bij ons kunt u online de smaakvolle maar ook duurzame koffie kopen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar klassieke of verfijnde smaken, u vindt het allemaal in ons assortiment. Bovendien vindt u in ons aanbod onder andere ook koffiemolens, tassen en koffiemachines. Bent u niet zeker welke koffie u het best kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje naar het koffiesmaakwiel dat onze koffies in zes smaakthema’s identificeert. Of brengt u liever een bezoek aan onze koffiebar in Antwerpen? Of bent u op zoek naar een lekker koffie of thee-aanbod voor uw horecazaak, kantoor, co-workspace, ...? Dan kan u steeds bij ons terecht voor advies!

Ontdek ons ruime koffieaanbod en plaats een bestelling

Bent u van plan om een nieuwe voorraad koffie te kopen, maar heeft u nog vragen of advies over ons assortiment nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! Bel hiervoor naar +32 (0)3 233 25 89 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over de koffiebonen en koffie die wij aankopen en selecteren in direct trade verband.