• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeaubonnen

Op zoek naar het ideale cadeau-idee? Met een cadeaubon kan die speciale persoon zelf een geschikt cadeau uitkiezen! Perfect voor elke gelegenheid, en voor de last-minute shoppers zijn online cadeaubonnen ideaal!

Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete ontwerp kiezen via onze online tool. Voer daarna een zelfgekozen bedrag in, voeg het e-mailadres toe van de gelukkige en alles wordt rechtstreeks geactiveerd en bezorgd!

 

RICHTLIJNEN

ONLINE TOOL
Via deze online tool op onze website of in onze winkel kiest u zelf een bedrag voor uw cadeaubon. U kan ook te allen tijden het saldo van een aangekochte cadeaubon controleren via onze website.

GELDIGHEID
Cadeaubonnen aangekocht via onze website zijn enkel geldig in onze webshop (ook voor opleidingen).
Indien u een cadeaubon hebt die in onze fysieke winkel aangekocht is, gelieve een e-mail te sturen naar [email protected] en wij activeren deze voor gebruik in onze webshop.
Cadeaubonnen zijn niet geldig in onze koffiebars.

Het is niet mogelijk om aangekochte cadeaubonnen terug te betalen of in te ruilen voor geld. Ze kunnen enkel gebruikt worden voor de aankoop van producten uit onze webshop (koffie, thee, accessoires of opleidingen).

INWISSELEN
Het saldo op een cadeaukaart dient niet in 1 keer ingewisseld te worden. Het is mogelijk om meerdere aankopen met het bedrag op de kaart te doen.
Het gewenste bedrag wordt afgetrokken van het saldo van je kaart en een eventueel resterend bedrag staat op je bon of online order.

 

DETAILS

Cuperus webshop
www.cuperuskoffie.be