• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thee

Bij Cuperus geloven we in eerlijke handel, correcte prijzen en vooral in samenwerken met fijne, gepassioneerde mensen!

Elk thee producerend land, elke regio, elke theepluk brengt nieuwe theesoorten. Het is een geweldige uitdaging om voor u elk jaar een mooie en diverse collectie aan theesoorten te selecteren. Dit doen we met de grootste zorg en met vele selectie-uurtjes waarin we de samples van de theeboeren en verdelers proeven en vergelijken en daaruit de meest complexe en verfijnde theeën halen. Zo passen we elk jaar onze thee collectie aan.

Thee is een puur natuurlijk product dat meestal groeit in bergachtige streken met een specifiek terroir en klimaat. Zowel door natuurlijke omstandigheden als door de klimaatveranderingen kan de ene pluk (oogst) een andere flavour opleveren dan de andere pluk. Daarom is telkens opnieuw van belang om onze specialty teas met zorg te proeven en te selecteren.

We bouwen graag een langdurige samenwerking op met onze partners, de boeren en verdelers in het Oosten en het Zuiden. Door nauw contact en bezoek aan hun theetuinen, gesprekken en samen proeven, verbinden en engageren we ons tot een duurzame relatie. Een eerlijke prijs betalen is vanzelfsprekend voor de mooie thee die we aan onze klanten mogen aanbieden. Er is veel respect voor de arbeiders, de boeren en voor de partners die de ontwikkeling van thee struiken en innovatie mogelijk maken, ook in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is. Dit is alles is een langzaam proces waar we als team in geloven. 

In komende jaren willen we ook in onze communicatie met onze volgers en klanten meer delen over deze waardevolle partnerschappen.

Heeft u hier vragen over? Stuur gerust een mail naar [email protected]