• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Direct trade

Direct trade

Direct trade, dat zetten we steeds op de eerste plaats. Direct trade houdt een rechtstreekse handel met koffieboeren in. Ons ruime aanbod aan thee en koffie wordt geselecteerd volgens deze direct trade-visie.

We love coffee, we love tea and we love people.

Wij kiezen voor direct trade

Wat ons drijft en stuwt in koffie en thee, is dat een lekkere tas het resultaat is van een gemeenschappelijk streven naar steeds beter. Daarom kiezen wij voor direct trade. Smaak is het resultaat van teamwerk dat begint in origine en eindigt in de tas. Daarom is het voor ons zeer belangrijk om de producenten te kennen en om de connectie met de origine te voelen. Daarom willen we met koffie- en theeboeren langetermijnsrelaties opbouwen in een direct trade opzet. Eerlijke prijzen betalen, is daarbij cruciaal. Dit is onze inflow aan kwaliteit! Bij ons kunt u koffie kopen die geproduceerd is in de beste omstandigheden.

Vraag ons gerust om meer informatie

Kunt u niet wachten om onze (h)eerlijke koffie of losse thee te proeven? Of krijgt u graag meer informatie over direct trade? Breng dan zo snel mogelijk een bezoek aan onze koffiebar in Antwerpen. Of neem contact met ons op via +32 (0)3 233 25 89 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij staan voor u klaar en geven u ook graag meer informatie over onze barista-opleidingen!