• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie smaakwiel

We hebben voor al onze koffies 6 smaakthema’s geïdentificeerd, die elk hun eigen kleur toegekend krijgen.

Elke koffie in ons portfolio krijgt dus een kleur en daarbij behorend smaakthema toegekend.

Dit Koffiedrinkers Smaakwiel staat je toe om vlot te veranderen van koffie binnen hetzelfde profiel als er een nieuwe koffie toegevoegd wordt of als er eentje verdwijnt. Ook scheppen we een duidelijke verwachting van de smaken van de andere profielen indien je wenst te veranderen.

Daarnaast is het een leidraad voor onze verschillende kwaliteiten: het smaakthema wordt duidelijker en complexer naargelang de kwaliteit van de koffie omhoog gaat. Als gevolg krijgt het label meer kleur om dit aan te tonen.
Bij Cuperus geloven we in koffie en zijn we trots op ons hele aanbod, aan jou om te bepalen welke je kiest.

We spreken niet over espresso- of filterbranding omdat dat nu eenmaal een persoonlijke voorkeur is. Koffie die licht gebrand is bevat doorgaans meer delicatere smaken en medium roast bevat zwaardere, zoetere smaken en heeft iets meer body. Aan jou de keuze welke branding je op welke manier gebruikt.

Voor het design van onze verpakking hebben we gekozen om de ondoordringbaarheid te laten zien zonder de klassieke look van het vorige design te verliezen. Dat onze verpakking ondoordringbaar is door licht, zie je doordat we de aluminium beschermlaag – die langs de binnenzijde zit – laten zien aan de buitenzijde; een extra glanzend element is toegevoegd om dit nog meer in het oog te laten springen. Ons logo in het felrood is dichtbij de ziplock geplaatst zodat je ook direct ziet dat er een luchtbarrière ingebouwd zit.
Op de bodem hebben we de aluminiumlaag overschilderd omdat de verpakking daar het meeste bescherming nodig heeft.