• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speciality koffiebonen kopen

Wilt u graag specialty koffiebonen kopen? Dan helpen wij u graag verder! Als koffiespecialist en -liefhebber bieden wij een ruim aanbod aan heerlijke producten aan, gaande van koffie- tot theegerelateerde artikelen. Ontdek ons uitgebreide aanbod en kom proeven van onze hoogwaardige speciality koffie.

Specialty koffiebonen kopen in onze webshop

Speciality koffie is een bekende term in de koffiewereld en staat voor koffiebonen van een zeer hoge kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van de koffiebonen, hoe complexer uw koffie smaakt. In onze webshop kunt u onze hoogwaardige specialty koffiebonen ontdekken, zodat u elke dag kunt genieten van een heerlijk kopje duurzame koffie. Alle koffies die wij aanbieden, worden in direct trade-verband aangekocht in origine. Wij branden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij en doen regelmatige kwaliteitscontrole om de best mogelijke smaken te garanderen. Alle koffies krijgen een smaaklabel waardoor u vlot kan veranderen van koffie binnen hetzelfde smaakprofiel als er een nieuwe koffie wordt toegevoegd. Ook krijgt u zo een duidelijke verwachting van de smaken. Indien u graag een van onze barista-opleidingen wilt volgen, kunt u zich meteen inschrijven via de webshop. Na een koffieopleiding kent u de kneepjes van het vak en heeft de koffiewereld geen geheimen meer voor u!

Geniet van onze lekkere koffie

Wilt u genieten van onze heerlijke direct trade koffie? Dan kunt u bij ons kwalitatieve specialty koffiebonen kopen. Krijgt u graag meer informatie over ons productaanbod of heeft u specifieke vragen over onze speciality koffie? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +32 (0)3 233 25 89 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder en verwelkomen u in onze koffiezaak in Antwerpen om te proeven van de beste koffie.

Aroma
Roast style