• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Barista-opleidingen

Barista-opleidingen

Bij Cuperus kunt u als koffieliefhebber enkele interessante barista-opleidingen volgen. Heeft u altijd al eens een cursus of workshop willen volgen die u tot echte barista kroont? Dan zit u zeker goed bij ons. Lees snel verder en kom meer te weten over de barista-opleidingen die wij aanbieden. Na onze opleiding heeft de koffiewereld geen geheimen meer voor u en maakt u de lekkerste koffies.

Wij bieden verschillende barista-opleidingen aan

Heeft u zin om zelf aan de slag te gaan? Wilt u meer weten over de juiste technieken voor het maken van de perfecte koffie? Bent u ook gebeten door de koffie- en theemicrobe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende interessante barista-opleidingen aan. Ons aanbod is toegankelijk voor iedereen. Of u nu een professional bent of een enthousiaste barista die thuis graag de handen uit de mouwen steekt, er is een cursus of workshop voor iedereen!

Ellen Goormans (SCA-trainer) leidt u met veel enthousiasme rond in de wereld van de koffie.

Jozefien Muylle (theesommelier) wijst u de weg in het grote theelandschap.

Natuurlijk bieden wij meer aan dan enkel barista-opleidingen. Is een cursus of barista workshop niets voor u? Wilt u liever gewoon een heerlijk kopje koffie of thee drinken? Of wilt u koffiebonen kopen? Ook dan bent u zeker welkom in onze koffiebar in Antwerpen.

Informeer naar onze barista-opleidingen

Wilt u zo snel mogelijk een workshop volgen bij ons om een echte barista te worden? Of wilt u meer weten over direct trade? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze koffiespecialisten of lees meer over ons verhaal. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)3 233 25 89 of u stuurt een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder en vertellen u meer over onze interessante barista workshop of cursus. Inschrijven voor een koffie-opleiding gaat snel en eenvoudig via de webshop.