• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Barista-opleidingen

Barista-opleidingen

Bij Cuperus kunt u als koffieliefhebber enkele interessante barista-opleidingen volgen. Heeft u altijd al eens een cursus of workshop willen volgen die u tot echte barista kroont? In onze Cuperus Academy vindt u verschillende cursussen die u wegwijs maken in de koffiewereld. Lees snel verder en kom meer te weten over de barista-opleidingen die wij aanbieden. Na onze opleiding heeft de koffiewereld geen geheimen meer voor u en maakt u zelf de lekkerste koffies.

Wij bieden verschillende barista-opleidingen aan

Onze opleidingen zijn ingedeeld in verschillende niveaus, gaande van foundation tot professional. Ons aanbod is toegankelijk voor iedereen. Of u nu een professional bent of een enthousiaste barista die thuis graag de handen uit de mouwen steekt, er is een cursus of workshop voor iedereen! Daarnaast bieden wij ook opleidingen aan professionele klanten aan die wij op maat samenstellen.

Iris Perkisas (SCA-trainer) leidt u met veel enthousiasme rond in de wereld van de koffie.

Jozefien Muylle (theesommelier) wijst u de weg in het theelandschap.

Naast opleidingen, vind u bij ons een groot assortiment aan koffiebonen en losse thee. Ontdek en proef ons aanbod in onze koffiebars in Antwerpen.

Informeer naar onze barista-opleidingen

Wilt u een workshop volgen bij ons om uw koffiekennis te vergroten? Of wilt u meer weten over ons direct tradeverhaal? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons of lees meer over ons verhaal. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)3 233 25 89 of u stuurt een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder en vertellen u meer over onze barista workshop of cursus. Inschrijven voor een koffie-opleiding gaat eenvoudig via de webshop.