• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Theewereld

OVER KWALITEIT

Onze labels zijn een leidraad voor verschillende kwaliteiten. Dat thee niet zomaar naar thee smaakt wisten we al lang. Daarom hebben wij samen met onze theesommelier voor u een aantal thee's geselecteerd deze worden de specialty thee's genoemd. Bij deze selectie vinden we traceerbaarheid, puurheid en eerlijkheid een must. Uiteraard zijn er nog steeds de klassiekers! Voor ieder wat wils!

OVER SOORTEN

Elke thee krijgt een kleurcode die gekoppeld is aan verschillende theesoorten nl. groene thee, witte thee, zwarte thee, post-gefermenteerde thee, oolong thee, kruiden- of vruchteninfusies.

OVER ONZE VERPAKKING

Voor het design van onze labels hebben we gekozen om de kleurcodes die de theesoort weergeven, en de door ons geadviseerde zetwijze duidelijk te vermelden. Om de traceerbaarheid van onze speciality thee te benadrukken, vind je op onze kokers meer informatie over de thee en waar deze vandaan komt.

Het materiaal van onze verpakking voor commerciële thee is ondoordringbaar door licht en de ziplock werkt al barrière tegen lucht waardoor je thee in de verpakking langer vers blijft.
Voor onze speciality thee kozen we om de kwaliteitsthee te verpakken in kokers met metalen deksel. Dit om een duidelijk onderscheid te maken, maar ook te zorgen dat de thee vers blijft zodat u lang kan genieten van een lekker kopje thee.