• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Levering

Levering is enkel mogelijk na betaling aan Koverim Nv.

Transport

Elke dinsdag en donderdag worden alle pakjes verstuurd door bpost, onze vaste partner voor verzendingen.
De bestellingen kunnen, mits overeenkomst, ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.
De geschatte leveringstijd binnen België bedraagt één tot twee werkdagen en twee tot zeven werkdagen binnen Europa.
Binnen België bedraagt de kost per verzending 5,80 euro, verzendingen vanaf 20 euro zijn gratis. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op info@cuperuskoffie.be.

Retour

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Koverim Nv. Dit kan door een email te sturen naar info@cuperuskoffie.be, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Cuperus Koffie, Galifortlei 275, 2100 Deurne (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.

Levering

Producten worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat. De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging is doorgegeven. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Behoudens andersluidend beding omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.
De koper is verantwoordelijk voor alle bijkomende taxen en heffingen. Koverim Nv kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor alle vergoedingen die worden gehoffen door een derde partij.