- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Voor wie?
Voor wie thuis of in de zaak op zoek is naar alternatieve zetmethodes naast de espressomachine en deze op een kwalitatieve manier wil bereiden of naar een hoger niveau tillen.
Inhoud?
- Introductie tot verschillende slow coffee-methodes (zoals V60, Chemex, French Press, Clever Dripper, …)
- Basisprincipes van extractie
- Hoe smaak beïnvloed wordt door maalgraad, temperatuur en timing
Praktisch?
Adres: Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Duur: 3 uur
De opleiding gaat door vanaf 3 deelnemers en bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Bij minder inschrijvingen is het mogelijk dat de opleiding geannuleerd wordt of wordt verplaatst naar een andere datum.
De opleidingen gaan door op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift.


Wat een gepassioneerde lesgeefster, die Ellen, kan uren vertellen over koffie....... Alles wordt heel duidelijk uitgelegd.
Hele leuke, leerzame workshop. Veel bijgeleerd.

Zeer leerrijke cursus voor iedereen die graag koffie drinkt. Eindelijk een correcte en duidelijke uitleg over hoe je de perfecte slow coffee methodes moet toepassen om jouw ideale koffie te creëren. Ellen weet perfect hoe alles in elkaar zit en legt dit met veel plezier uit, waarvoor dank! Zeer leerzaam en toont aan dat een koffie dat misschien op het eerste zicht niet zo lekker is, ook gewoon slecht gezet kan zijn. Een echte eye opener voor iedereen die graag zijn koffie correct wilt leren zetten!