- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
€50,00
Sterke basis voor alle verdere trajecten met focus op de weg van koffie doorheen de geschiedenis én van boon tot tas. Dit is een theoretische opleiding voorzien van real life anecdotes met kort praktischer deel, waar we koffie ruiken en proeven.
Levertijd Je ontvangt een orderbevestiging na je betaling
Introductie tot Koffie
Voor wie?
Ideaal voor iedereen die wil starten met koffie en nieuwsgierig is naar de achtergrond. Geen ervaring vereist. Deze opleiding is een aanrader voor elke koffieliefhebber of beginnende professional om koffie in al zijn aspecten te leren kennen.
Inhoud?
Een boeiende kennismaking met de wereld van koffie:
- De geschiedenis van koffie.
- Smaakopbouw in koffie: koffievariëteiten, de oogst, droogprocessen, …
- Botanische achtergrond van de koffieplant.
- Sensorische verkenning: aroma's, smaken en texturen
- Basiskennis van het brandproces
Praktisch?
Adres: Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Duur: 3 uur
De opleiding gaat door vanaf 4 deelnemers en bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Bij minder inschrijvingen is het mogelijk dat de opleiding geannuleerd wordt of wordt verplaatst naar een andere datum.
De opleidingen gaan door op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift.
Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen