• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jura Claris Pro Smart+ waterfilter

€35,95
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jura Claris Pro Smart+ waterfilter

PRODUCTINFO

Met CLARIS Pro Smart+ brengt JURA nog een omwenteling in de waterfiltratie teweeg. De technologie van de waterfilter zorgt voor een plus aan hygiëne in de koffie-volautomaat – en wel al in het waterreservoir. Met CLARIS Pro Smart+ verhoogt u de bescherming, de productveiligheid en de levensduur van uw koffie-volautomaat. Voor elke dag perfect koffiegenot.

De CLARIS filterpatroon beschikt aan zijn onderkant bovendien over een depot met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren en daarmee kalkafzettingen aan de reservoirbodem verminderen. Dit werkt geheel zonder extra energie of inwerking, maar alleen door de natuurlijke beweging van het water in het reservoir, waardoor het steeds licht door het depot stroomt. Nog steeds filtert het bovenste deel van de CLARIS filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het tegenstroomprincipe precies de benodigde hoeveelheid water voor een perfect kopje koffie.

Dankzij RFID-technologie herkent de volautomaat bovendien of een filter is geplaatst en activeert hij automatisch de juiste modus. Voortdurend verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij wanneer de filter is uitgewerkt. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Pro Smart+ eveneens in staat om effectief te functioneren.

Het JURA Claris Pro Smart+ waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende JURA Professionele espressomachines: JURA X8, X6, WE8 en WE6.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen