• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Direct trade

Direct trade

Direct trade, dat is waar Cuperus voor gaat. Direct trade houdt een directe handel met koffieboeren in. Wij bieden een ruim aanbod aan heerlijke koffie en thee aan. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en ontdek onze verschillende soorten warme dranken.

We love coffee, we love tea and we love people.

Wij kiezen voor direct trade

Wat ons drijft en stuwt in koffie en thee, is dat een lekkere tas het resultaat is van een gemeenschappelijk streven naar steeds beter. Daarom kiezen wij voor direct trade. Smaak is het resultaat van teamwerk dat begint in origine en eindigt in de tas. Daarom is het voor ons zeer belangrijk om de producenten te kennen en om de connectie met de origine te voelen. Daarom willen we met koffie- en theeboeren langetermijnsrelaties opbouwen in een direct trade opzet. Eerlijke prijzen betalen is daarbij cruciaal. Dit is onze inflow aan kwaliteit! Wilt u bij ons koffie kopen? Dat doet u dit met een gerust hart. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld ook een Matcha-set, een ideaal geschenk voor bijvoorbeeld een andere koffieliefhebber.

Vraag ons gerust om meer informatie

Kunt u niet wachten om onze koffie of heerlijke losse thee te proeven? Of krijgt u graag meer informatie over direct trade? Breng dan zo snel mogelijk een bezoek aan onze koffiebar in Antwerpen. U neemt gerust ook contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)3 233 25 89 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij staan voor u klaar en geven u ook graag meer informatie over onze barista-opleidingen!