• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffiegroothandel

Wat hebben wij zin om jullie te leren kennen!

Cuperus is een koffiegroothandel waar u terecht kunt voor advies over koffie of thee in uw horecazaak, kantoor, co-workspace. Wilt u graag samenwerken met onze koffiegroothandel? Lees dan snel verder!

Wat onze koffiegroothandel voor u kan betekenen

Cuperus is een koffiebar in Antwerpen en koffiegroothandel die klaarstaat voor iedere koffieliefhebber. Wanneer iemand ons contacteert met een vraag of wanneer we een opportuniteit zien om samen te werken, bekijken we dit vanuit onze eigen waarden. Graag willen we als koffiegroothandel met jullie bekijken of onze waarden overeenstemmen. Wij luisteren graag naar al uw fantastische koffie- en theeverhalen, naar al uw dromen en plannen. Met onze ervaring en kennis bieden we advies en ondersteuning aan door opleiding, samenstellen van kaart en machines, bereikbaarheid en persoonlijke aanpak. Wij geven u graag een fijne koffie- of theebeleving op maat van uw bedrijf. Wilt u graag samenwerken met onze koffiegroothandel? Dan organiseren we een proefsessie om onze koffie en thee te ontdekken! Bovendien geven wij u ook graag meer informatie over direct trade.

Vraag ons om meer details

Wilt u koffiebonen kopen van hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u samenwerken met onze koffiegroothandel? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Contacteer ons gerust voor meer details en om een B2B-oplossing uit te werken via [email protected] en stel uzelf even voor!