• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffiegroothandel

Wat hebben wij zin om jullie te leren kennen!

Al meer dan 200 jaar is Cuperus een pionier in de theehandel. Iets meer dan een eeuw later borrelde ook de passie voor koffie op. In de jaren ’60 zette Cuperus zich als voortrekker op de kaart met de allereerste koffiebar van Antwerpen. Intussen is Cuperus uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de koffiewereld. We bieden niet alleen overheerlijke, zelfgebrande koffie en thee aan in onze bars, maar maken anderen ook wegwijs met onze opleidingen. Cuperus is een koffiegroothandel waar u terecht kunt voor advies over koffie of thee in uw horecazaak, kantoor, co-workspace op verschillende vlakken.

Graag willen we met jullie bekijken of onze waarden overeenstemmen. Wij luisteren graag naar al uw fantastische koffie- en theeverhalen, naar al uw dromen en plannen. Met onze ervaring en kennis bieden we advies en ondersteuning aan door opleiding, samenstellen van een kaart en machines, bereikbaarheid en persoonlijke aanpak. Wij geven u graag een fijne koffie- of theebeleving op maat van uw bedrijf. Wilt u graag samenwerken? Dan organiseren we een proefsessie om onze koffie en thee te ontdekken! Bovendien geven wij u ook graag meer informatie over onze visie over direct trade.

Contacteer ons gerust voor meer details en om een B2B-oplossing uit te werken via [email protected] en stel uzelf even voor!