• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Barista Express

€560,00
Levertijd 3 - 5 dagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The Barista Express

PRODUCTINFO

Maak heerlijke espresso – in minder dan een minuut van koffieboon naar espresso. Met de Barista Express kunt u de bonen malen vlak voordat u koffie zet. Dankzij de verwisselbare filters en de keuze tussen automatische of handmatige bediening krijgt u in een oogwenk authentieke resultaten, net als in uw favoriete koffiezaak.

MALEN MET DE PERFECTE DOSERING De molen met geïntegreerde kegelvormige maalelementen maalt precies de juiste hoeveelheid verse koffie, rechtstreeks in het portafilter, wanneer u dat wilt. Zo krijgt u met alle soorten koffiebonen de perfecte smaak.

NAUWKEURIGE ESPRESSO-EXTRACTIE Digitale temperatuurregeling (PID) zorgt dat het water precies de juiste temperatuur heeft voor optimale espresso-extractie.

MELKTEXTURERING MET MICROSCHUIM Met het geavanceerde stoompijpje kunt u handmatig melk textureren tot microschuim om de smaak van koffie te bevorderen en zelfs latte art te maken.

DRAAIKNOP VOOR MAALGRAAD Eenvoudig en infinitief, voor de perfecte maalgraad bij alle soorten koffiebonen.

HANDSFREE BEDIENING Dankzij de innovatieve molenhouder kunnen thuis-barista's koffie rechtstreeks in het portafilter malen.

Inhoud bonencontainer 450 gram

Volume waterreservoir 2 liter

PRODUCTDETAILS

Breedte 330 mm
Diepte 310 mm
Hoogte 400 mm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen