• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baratza Forte AP

€699,95
Levertijd 3 - 5 dagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Baratza Forte AP

PRODUCTINFO

De Forté AP (All Purpose grinder) is een compacte, commerciële grinder, bedoeld voor het malen voor ALLE brouwmethoden. De Forté AP is ontworpen als een commerciële oplossing voor cafés met een laag volume en is een ijzersterke espressomolen met een hoge capaciteit en een hoge dichtheid.

De Forte AP wordt bediend door een touchscreen en heeft twee maalmodi: op tijd en op gewicht. Elk van die modi heeft drie voorinstellingen en een handmatige optie, waardoor je genoeg manieren hebt om gemakkelijk van de ene dosis naar de andere over te schakelen. Malen op gewicht met de Forté werkt niet met de meegeleverde portafilterhouder, maar in ruil daarvoor krijg je handige koffieafgifte in een portafilter en minder rommel dankzij een trechter die koffiedik in de mand leidt.

Deze machine is een uitstekende keuze voor een zeer consistente espresso in huis, hoewel hij beter geschikt is voor commercieel gebruik. Als je droomt om een ​​coffeeshop te openen, kan de Forté AP helpen om die dromen waar te maken.

Zijn kleine voetafdruk, multifunctionele touchscreen, hoge dagelijkse capaciteit (5 lbs per dag) en stevige aanpassingen van de maalgrootte maken de Forté AP een uitstekende keuze voor espresso met een laag volume in het café, zoals cafeïnevrij of single-origin-aanbiedingen. Het is gebouwd met platte keramische maalschijven van 54 mm, ontworpen om een ​​nauwkeurig t malen en een uitzonderlijke kopkwaliteit te leveren voor brouwmethoden van espresso tot Franse pers. Elke Forté wordt geleverd met een afsluittrechter, een braamverwijderingstool voor eenvoudige reiniging en een eenvoudige braamkalibratietool voor snelle QC-kalibratie. "Pillowy grinds en pillow talk - deze grinder maakt je 's ochtends wakker en houdt je de hele nacht wakker." – Sprudge: “2013 meest sexy koffiemolen ter wereld”.

INTUTIEVE INTERFACE Met de Forté-AP kunt u doseren op gewicht of tijd. Onze kenmerkende dosis-naar-gewicht is nauwkeurig tot plus of min 0,2 gram. De aanraakactivering wekt uw scherm met LED-achtergrondverlichtingstechnologie. Het touchscreen regelt alle bewerkingen met drie programmeerbare dosispresets; Pijltjes omhoog of omlaag om de dosiswaarden te verhogen of te verlagen; en TARRA, HANDMATIG, START of STOP. De maximale programmeerbare dosis is 120 g.

ESPRESSODOSERING Een uniek kenmerk van de Forté-AP is de mogelijkheid om een ​​vooraf ingesteld gewicht om te zetten in een getimede waarde die nauwkeurig is binnen plus of min 0,5 gram van het instelpunt. Dit maakt gewichtsgerichte dosering voor espresso mogelijk.

BURRS De Forté-AP grinder wordt geleverd met 54 mm keramische platte bramen voor nauwkeurig malen. De Forté-AP maalt met een gemiddelde snelheid van 2,0 g/sec voor espresso en 3,5 tot 3,7 g/sec voor de presspot. Het maalbereik is 230 tot 1150 micron.

AANPASSING/MAALBEREIK Een volledig metalen macro- en micro-aanpassingssysteem zorgt voor een positief gevoel en een veilige maalinstelling. De macro-aanpassing gaat van fijn naar grof malen in 10 verschillende en herhaalbare instellingen. Een secundaire micro-aanpassing verdeelt elk van de 10 macrostappen verder in 26 verschillende instellingen. Deze stappen zorgen voor een gemakkelijke fijnafstemming, waarbij de exacte maling wordt gekozen voor de geprefereerde brouwmethode die wordt gebruikt.

HOPPER De hopper bevat ongeveer 300 g koffie. Een innovatieve bonenafsluitfunctie in de kraag zorgt voor een probleemloze, probleemloze verwijdering van de trechter voor het verwisselen van bonen. Residu (onder de stop) gemiddeld een verrassend lage 10g, zodra de trechter is uitgeschakeld.

HERKALIBREREN VAN BURS De Forté-AP is in de fabriek gekalibreerd om een ​​nauwkeurig maalbereik te garanderen. Indien nodig kunnen de Forté-AP stiftfrezen eenvoudig opnieuw worden gekalibreerd met behulp van de speciale kalibratietool die bij de molen wordt geleverd.

BRAAM REINIGEN Bramen kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging met behulp van het gereedschap van gegoten zink dat bij uw Forté wordt geleverd.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen