• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baratza Forte BG

€749,95
Levertijd 3 - 5 dagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Baratza Forte BG

PRODUCTINFO

De Forté BG (Brew Grinder), de koffiemolen op commercieel niveau, is de go-to voor veel bars en cafés en biedt klanten een wisselende selectie van hun beste koffie.

Winnaar – Beste nieuwe product, commercieel – Specialty Coffee Association Expo, 2013.

Dit is de molen die je barista gebruikt om die pour-overs te maken waar je van geniet in het café. De Forte BG is ontworpen als een commerciële oplossing voor pour-overs met meerdere aanbiedingen en is een vooruitstrevende, bijna kogelvrije grinder met hoge capaciteit.

Als u droomt om een ​​coffeeshop te openen, kan de Forte BG u helpen die droom waar te maken. Zijn kleine voetafdruk, multifunctionele touchscreen, stevige aanpassingen van de maalgrootte, hoge dagelijkse capaciteit (5 lbs per dag) en maal-op-gewicht-functionaliteit maken de Forte BG de eerste keuze voor een brouwbar. De platte stalen bramen van 54 mm zijn ontworpen om nauwkeurig te malen en leveren een uitzonderlijke kopkwaliteit voor alle brouwmethoden, van espresso tot French Press.

De ingebouwde elektronische weegschaal voor nauwkeurige maalgewichten is een win-winsituatie voor efficiëntie op de brouwbalk. De grinders zien er goed uit met hun gegoten metalen constructie.

Koffiebars met een hoog volume over de hele wereld gebruiken arrays van Forte BG's om meerdere brouwsels tegelijk te bieden. Laad elke machine met een andere koffie en je bent slechts een druk op de knop verwijderd van het zetten van een verse bestelling voor je klant. Dit maakt het voor cafés mogelijk om hun klanten meer opties te bieden zonder dat het ten koste gaat van de workflow en efficiëntie van hun barista's.

Bij elke Forte wordt een afsluittrechter en braamverwijderingsgereedschap meegeleverd voor eenvoudige reiniging, en een eenvoudig braamkalibratiegereedschap voor snelle QC-kalibratie.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen