- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Voor wie?
Voor wie de kunst van melk schenken onder de knie wil krijgen, en een mooie tekening in de tas wil leren maken. Of voor diegene die ervaren zijn en hun techniek willen bijschaven of overgaan naar de meer uitdagende latte art.
Vereiste: Je hebt de Barista-opleiding gevolgd of beschikt over vergelijkbare praktijkervaring, je moet een zelfstandig een molen kunnen afstellen zodat de doorlooptijd van de espresso jouw recept volgt.
Inhoud?
- Werken met koemelk en plantaardige alternatieven
- Techniek, textuur en temperatuur
- Basisvormen in latte art (hart, rosetta, tulp)
- Tekeningen verfijnen op basis van gerichte feedback
Praktisch?
Locatie: Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Duur: 3 uur
De opleiding gaat door vanaf 3 deelnemers en bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Bij minder inschrijvingen is het mogelijk dat de opleiding geannuleerd wordt of wordt verplaatst naar een andere datum.
De opleidingen gaan door op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift.
